Matkassar från hela välden

Return to all

Matkassar för dig som vill upptäcka mat från hela världen i ditt eget kök

Vi driver en av Stockholms ledande cateringfirmor med fokus på internationella kök och framför allt vietnamesisk mat. Det innebär att vi kan förse dig och alla dina middagsgäster med det bästa från det vietnamesiska köket om du ska ha middag, planerar ett bröllop eller ska anordna en fest av en annan anledning.

Våra tjänster är däremot inte särskilt bra lämpade för vardagen och vi caterar inte till mindre middagar. Som tur är finns det en rad spännande matkassar som är perfekta för alla er som vill uppleva nya smaker och bredda era smaklökar även under veckodagarna.

I ett försök att hjälpa dig hitta rätt i den djungel av matkassar som du idag kan välja mellan, har vi listat tre matkassar som erbjuder internationella maträtter av rang. Vi kan nästan garantera att du kommer hitta en matkasse som passar dig och din familj perfekt bland våra rekommendationer.

Matkomfort

Matkomfort är en ledande leverantör av matkassar i Stockholm med omnejd. De har valt en unik approach till matkassar med ett tydligt fokus på exklusiva råvaror, kockförberedda maträtter och Sveriges bästa såser (enligt egen utsago).

För att tydliggöra innebär det att varje matkasse levereras med en rad lyxiga råvaror, recept som tagits fram av erfarna kockar samt färdiglagade såser som håller restaurangkvalitet. Allt för att du ska få njuta av riktigt bra mat alla dagar i veckan.

Linas matkasse

Linas matkasse må vara det största matkasseföretaget i Sverige och de må har gjort sig ett namn för sina familjevänliga och snabba matkassar. Vi uppskattar dock Linas för deras strävan att introducera det svenska folket till internationell mat och exotiska råvaror.

Faktum är att konceptet bakom Linas matkasse föddes på en resa till Afrika, så internationell mat och äventyr är på många sätt redan grunden som Linas matkasse vilar på.

HelloFresh

HelloFresh är den ultimata lösningen för dig som vill dra nytta av fördelarna med en matkasse men som inte beredd på att ge upp kontrollen över maten du och din familj äter.

Företaget erbjuder nämligen möjligheten att skapa din egen matkasse från 15 smaklökskittlande recept som uppdateras varje vecka. Imponerande nog är det stor skillnad på recepten som erbjuds så att du verkligen kan få en unik matkasse levererad till dörren på en veckovis basis.


Givetvis har HelloFresh recept och smaker från hela världen vilket är perfekt för dig som vill bredda dina smaklökar och utforska mat från jordens alla hörn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *